UPITNIK RADI PRIKUPLJANJA PODATAKA O STAVOVIMA NASTAVNIKA I SARADNIKA – U VISOKOOBRAZOVNIM USTANOVAMA, ČLANICAMA KONZORCIJUMA LAWGEM PROJEKTA – O PITANJIMA RODNE RAVNOPRAVNOSTI

Ovaj upitnik je osmišljen u okviru Erazmus Plus projekta “Novi kvalitet obrazovanja kroz obrazovanje za rodnu ravnopravnost – Strateško partnerstvo za izgradnju master studijskog programa PRAVO I ROD“ (New Quality of Education for Gender Equality – Strategic Partnership for the Development of Master`s Study Program LAW AND GENDER – LAWGEM). Pored Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, kao koordinatora LAWGEM projekta, članovi Konzorcijuma su i Orebro Univerzitet iz Švedske, LUMSA Univerzitet iz Italije, Cadiz Univerzitet iz Španije i Sarland Univerzitet iz Nemačke.

Upitnik, odnosno takozvani Empirical Survey Tool, predstavlja jedan od intelektualnih rezultata koji su predviđeni u okviru LAWGEM projekta, a koji će svi članovi Konzorcijuma koristiti kao instrument za istraživanje stavova nastavnika i saradnika o pitanjima rodne ravnopravnosti na svakom od navedenih fakulteta. Izabrani stručnjaci svih članica Konzorcijuma će potom sprovesti komprativnu analizu. Rezultati sprovedenih istraživanja na svakom od univerziteta kao i komparativna analiza će biti objavljeni u okviru LAWGEM projekta.

Rezultati ovog istraživanja će biti dostupni na sajtu LAWGEM projekta – lawgem.ius.bg.ac.rs

Ovaj upitnik Vam prosleđujemo kao zaposlenom na Pravnom fakultetu, u okviru kojeg se LAWGEM projekat sprovodi. Ljubazno Vas molimo da popunite ovaj upitnik. Njegovo popunjavanje je dobrovoljno i anonimno. Odgovaranjem na ovaj upitnik dajete svoju saglasnost da budete deo istraživanja. Sva pitanja su zatvorenog tipa i potrebno je oko 20 minuta da se na njih odgovori.

Molimo Vas da popunjeni upitnik pošaljete elektronski pre 15.07. Ukoliko ste popunili ovaj upitnik, zanemarite podsetnik koji ćemo slati naknadno svim ispitinacima radi njegovog popunjavanja.

Unapred Vam se zahvaljujemo na izdvojenom vremenu, dobroj volji i saradnji!

Share